Η φοιτητική ιδιότητα δεν πρέπει ουδέποτε να θεωρείται απολεσθείσα στην ελληνική παιδεία. Σε μια εποχή κρίσης όπου όλοι ξέρουμε πόσοι από εμάς τους φοιτητές βρέθηκαν με τα χέρια δεμένα και μέσα στην "μαύρη" ή μη εργασία παράλληλα με τις σπουδές μας, δεν είναι δυνατόν να στερούμαστε ή να έχουμε όρια (ν + 2).
Γνωρίζουμε ότι τα δικαιώματα μας σε στέγαση σίτιση και μεταφορά πρέπει να έχουν όριο ώστε να μην υπάρχει η όποια επιβάρυνση στο ελληνικό κράτος , αλλά τα μέτρα που μπήκαν στα πλαίσια μια καθαρά "εργοστασιακής" πολιτικής της παιδείας ώστε να "παράγει" γρήγορους πτυχιούχους και με το πρόσχημα του καθαρισμού του πανεπιστημιακού τοπίου πρέπει να λάβουν άμεσα τέλος, ώστε να αποκατασταθούν όλες οι αδικίες αλλά και οι ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της πανεπιστημιακής μας εκπαίδευσης.
Η φοιτητική ιδιότητα δεν πρέπει ουδέποτε να θεωρείται απολεσθείσα στην ελληνική παιδεία. Σε μια εποχή κρίσης όπου όλοι ξέρουμε πόσοι από εμάς τους φοιτητές βρέθηκαν με τα χέρια δεμένα και μέσα στην "μαύρη" ή μη εργασία παράλληλα με τις σπουδές μας, δεν είναι δυνατόν να στερούμαστε ή να έχουμε όρια (ν + 2). Γνωρίζουμε ότι τα δικαιώματα μας σε στέγαση σίτιση και μεταφορά πρέπει να έχουν όριο ώστε να μην υπάρχει η όποια επιβάρυνση στο ελληνικό κράτος , αλλά τα μέτρα που μπήκαν στα πλαίσια μια καθαρά "εργοστασιακής" πολιτικής της παιδείας ώστε να "παράγει" γρήγορους πτυχιούχους και με το πρόσχημα του καθαρισμού του πανεπιστημιακού τοπίου πρέπει να λάβουν άμεσα τέλος, ώστε να αποκατασταθούν όλες οι αδικίες αλλά και οι ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της πανεπιστημιακής μας εκπαίδευσης.