Το πανεπιστημιακό άσυλο δεν έχει νόημα σε μια δημοκρατική χώρα. Επί πλέον αποθαρρύνει έναν πρύτανη εκλεγμένο σε σημαντικό βαθμό από κομματικά ενταγμένους συνδικαλιστές φοιτητές να το προστατεύσει.
Ο αποκλεισμός της ηλεκτρονικής ψήφου (της σύγχρονης τεχνολογίας που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα και αυξάνει τη συμμετοχή ενημερωμένων ανθρώπων με αξιοπρέπεια) επιτρέπει πιθανότητες τραμπουκισμού που ζήσαμε λίγο πριν την επιτυχή χρήση της στα πανεπιστήμια.
Η επαναφορά του εκλεκτορικού σώματος 15 μελών (ή 11) με τη σύνθεση που προτείνεται είναι σωστή και πιο δημοκρατική, αλλά πρέπει να διατηρηθεί η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης των 5 (ή 3) εκλεκτόρων άλλων ιδρυμάτων, μια που η μετακίνησή τους ήταν κοστοβόρα και δεν λειτούργησε σωστά οδηγώντας σε συχνές μη προσελεύσεις (πόσο μάλλον τώρα σε περίοδο κρίσης).
Το πανεπιστημιακό άσυλο δεν έχει νόημα σε μια δημοκρατική χώρα. Επί πλέον αποθαρρύνει έναν πρύτανη εκλεγμένο σε σημαντικό βαθμό από κομματικά ενταγμένους συνδικαλιστές φοιτητές να το προστατεύσει. Ο αποκλεισμός της ηλεκτρονικής ψήφου (της σύγχρονης τεχνολογίας που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα και αυξάνει τη συμμετοχή ενημερωμένων ανθρώπων με αξιοπρέπεια) επιτρέπει πιθανότητες τραμπουκισμού που ζήσαμε λίγο πριν την επιτυχή χρήση της στα πανεπιστήμια. Η επαναφορά του εκλεκτορικού σώματος 15 μελών (ή 11) με τη σύνθεση που προτείνεται είναι σωστή και πιο δημοκρατική, αλλά πρέπει να διατηρηθεί η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης των 5 (ή 3) εκλεκτόρων άλλων ιδρυμάτων, μια που η μετακίνησή τους ήταν κοστοβόρα και δεν λειτούργησε σωστά οδηγώντας σε συχνές μη προσελεύσεις (πόσο μάλλον τώρα σε περίοδο κρίσης).