Απαιτώντας από τις Πρυτανικές Αρχές να καταρτίσουν για τα παν/μια μακροπρόθεσμο Στρατηγικό σχεδιασμό 5ετίας και 10ετίας θα πρέπει να υπάρχει και η δυνατότητα να τον εφαρμόσουν.
Η εκλογική διαδικασία επιτρέπει στους Πανεπιστημιακούς να κρίνουν αν η θητεία κάποιων από τους υποψηφιους/ες ήταν προς όφελος του Ιδρύματος και να πράξουν αναλόγως σε περίπτωση που είναι εκ νέου υποψήφιοι.
Ο περιορισμός θητειών δεν θα επιτρέπει ποτε σε κάποιους έμπειρους και άξιους να συνεχίσουν το έργο τους εάν ασφαλώς τους εκλέξει το εκλεκτορικό σώμα. Θεωρώ ότι πρέπει να αρθεί το κώλυμα θητειών. Σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε συνεχώς νέα άτομα, πιθανώς χωρίς εμπειρία διοικητική σε ένα Παν/μιο, θα περνάει κάθε φορά μεγάλο χρονικό διάστημα να εγκλιματιστούν (δεν θα υπάρχει ούτε ενας να ξέρει το έργο που απαιτειται, κακά τα ψέμματα αν δεν αποκτησεις την εμπειρία δεν μαθαινεις όντας απέξω!), να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των μελών της Παν.Κοινότητας και συνεχώς θα αλλάζουν κάτι που ίσως πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί μέχρι τέλους.
Απαιτώντας από τις Πρυτανικές Αρχές να καταρτίσουν για τα παν/μια μακροπρόθεσμο Στρατηγικό σχεδιασμό 5ετίας και 10ετίας θα πρέπει να υπάρχει και η δυνατότητα να τον εφαρμόσουν. Η εκλογική διαδικασία επιτρέπει στους Πανεπιστημιακούς να κρίνουν αν η θητεία κάποιων από τους υποψηφιους/ες ήταν προς όφελος του Ιδρύματος και να πράξουν αναλόγως σε περίπτωση που είναι εκ νέου υποψήφιοι. Ο περιορισμός θητειών δεν θα επιτρέπει ποτε σε κάποιους έμπειρους και άξιους να συνεχίσουν το έργο τους εάν ασφαλώς τους εκλέξει το εκλεκτορικό σώμα. Θεωρώ ότι πρέπει να αρθεί το κώλυμα θητειών. Σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε συνεχώς νέα άτομα, πιθανώς χωρίς εμπειρία διοικητική σε ένα Παν/μιο, θα περνάει κάθε φορά μεγάλο χρονικό διάστημα να εγκλιματιστούν (δεν θα υπάρχει ούτε ενας να ξέρει το έργο που απαιτειται, κακά τα ψέμματα αν δεν αποκτησεις την εμπειρία δεν μαθαινεις όντας απέξω!), να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των μελών της Παν.Κοινότητας και συνεχώς θα αλλάζουν κάτι που ίσως πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί μέχρι τέλους.