- Υπουργείο Εσωτερικών - http://www.opengov.gr/ypes -

Άρθρο 44 Αναπλήρωση γραμματέα της Επιτροπής αξιολόγησης για την κάλυψη θέσεων Συμβούλων Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού – Τροποποίηση παρ. 2 άρθρου 20 ν. 4940/2022

 

Στην παρ. 2 του άρθρου 20 του ν. 4940/2022 (Α’ 112), περί κάλυψης θέσεων Συμβούλων Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις: α) στο πρώτο εδάφιο οι λέξεις «Γενικής Γραμματείας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα» αντικαθίστανται από τις λέξεις «Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης», β) στο δεύτερο εδάφιο προστίθενται οι λέξεις «, με δύο αναπληρωτές του» και η παρ. 2 διαμορφώνεται ως εξής:

 

«2. Η αξιολόγηση των υποψηφίων για την κάλυψη της θέσης του Συμβούλου Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού γίνεται από τριμελή Επιτροπή που συγκροτείται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και αποτελείται από: α) τον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, β) τον Προϊστάμενο του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και γ) τον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης που είναι αρμόδια για θέματα προσωπικού του οικείου φορέα, εφόσον υπάρχει, ή τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης που είναι αρμόδια για θέματα προσωπικού, με αναπληρωτές όσους τους αναπληρώνουν στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα. Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, κατηγορίας Π.Ε. ή Τ.Ε. με βαθμό τουλάχιστον Β΄, με δύο αναπληρωτές του.».