- Υπουργείο Εσωτερικών - http://www.opengov.gr/ypes -

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ’ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.  ΚΑΙ Ν. 4057/2012 Άρθρο 18 Σύντμηση προθεσμίας διορισμού – Τροποποίηση άρθρου 15  Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων ν.π.δ.δ.  

 

Στο άρθρο 15 του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (ν. 3528/2007, Α΄ 26), περί της υποχρέωσης διορισμού, επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις: α) η λέξη και το αριθμητικό «τριάντα (30)» αντικαθίστανται από τη λέξη και το αριθμητικό «είκοσι (20) ημέρες», β) η λέξη και το αριθμητικό «τέσσερις (4)» αντικαθίστανται από τη λέξη και το αριθμητικό «τρεις (3)» και το άρθρο 15 διαμορφώνεται ως εξής:

 

«Άρθρο 15

Υποχρέωση διορισμού

Οι επιτυχόντες που περιλαμβάνονται στον πίνακα διοριστέων διορίζονται υποχρεωτικά μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών και το αργότερο μέσα σε τρεις (3) μήνες από την έκδοση των πινάκων διοριστέων.».