- Υπουργείο Εσωτερικών - http://www.opengov.gr/ypes -

  Άρθρο 15 Ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου – Τροποποίηση παρ. 4 άρθρου 41 ν. 4765/2021  

 

 

Στην παρ. 4 του άρθρου 41 του ν. 4765/2021 (Α’ 6), περί της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, τα εδάφια τέταρτο και πέμπτο αντικαθίστανται και η παρ. 4 διαμορφώνεται ως εξής:

 

«4. Με την αίτηση συμμετοχής συνυποβάλλονται και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο στον φορέα, εντός της ορισθείσας από τον οικείο φορέα προθεσμίας, η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της ανακοίνωσης, κατά τα ως άνω. Αιτήσεις, πιστοποιητικά ή δικαιολογητικά, καθώς και τα συμπληρωματικά ή διευκρινιστικά αυτών που κατατίθενται εκπρόθεσμα δεν γίνονται δεκτά. Το σύνολο της διαδικασίας πλήρωσης θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διενεργείται μέσω κεντρικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών, την οποία αναπτύσσει και διαχειρίζεται το Υπουργείο Εσωτερικών για τον σκοπό αυτόν και στην οποία έχουν πρόσβαση οι υποψήφιοι, το Α.Σ.Ε.Π., καθώς και οι αρμόδιοι φορείς στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων τους. Μέχρι την έναρξη λειτουργίας της ως άνω κεντρικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ο τρόπος υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών καθορίζεται από το Α.Σ.Ε.Π., σε συνεργασία με τον φορέα.».