Αρχική Κανόνες Διακίνησης ΠροϊόντωνΆρθρο 130: Ενδείξεις τιμοκαταλόγωνΣχόλιο του χρήστη Σταμάτης Χατζηχριστοδούλου | 20 Σεπτεμβρίου 2012, 08:59
Υπουργείο Ανάπτυξης Νίκης 5-7, 10180, Αθήνα email: public@mnec.gr Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Επειδή κάθε πιάτο δεν αντιστοιχεί σε μία μερίδα απαραίτητα, θα ήταν καλό για να μπορούν να γίνονται συγκρίσεις, να αναγράφονται οι μερίδες που αντιστοιχούν. Πχ μια σαλάτα μπορεί να είναι για 2μερίδες ή για 4μερίδες. Επίσης ορεκτικά και άλλα (πατάτες τηγανιτές, πιάτο τυριών, αλοιφές κτλ) να αναγράφονται οι μερίδες ώστε ο πελάτης να παραγγέλνει γνωρίζοντας εκτός από την τιμή και την προσφερόμενη ποσότητα, όπως γίνεται ήδη σε αρκετές άλλες χώρες.