Αρχική Κανόνες Διακίνησης ΠροϊόντωνΆρθρο 02: Διασφάλιση περιεχομένου των προσυσκευασμέμων τροφίμων και ποτώνΣχόλιο του χρήστη Ναπολέων Παπαδόπουλος | 23 Σεπτεμβρίου 2012, 00:20
Υπουργείο Ανάπτυξης Νίκης 5-7, 10180, Αθήνα email: public@mnec.gr Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Υ.Γ. Είναι σκόπιμο νομίζω να θυμίσω, για τους νεώτερους κυρίως, ότι πριν κάπου 50 χρόνια στο Αιγάλεω είχε ανακαλυφθεί «εργοστάσιο» νόθευσης ουΐσκυ. «Εργοστάσιο» γιατί ήταν 500 μ2 υπόγειο, όπου εργάζονταν καμμιά εκατοστή άτομα! Έκαναν το εξής: Τρυπούσαν την "μολυβήθρα" με σύριγγα, τραβούσαν 20-30% ουΐσκυ και το αντικαθιστούσαν με τσάϊ, που είναι ομοιόχρωμο... Από 4-5 μπουκάλια «κατασκεύαζαν» ένα ακόμα! Μετά από αυτό (και μόνο για την Ελλάδα νομίζω) καθιερώθηκε να μπαίνει κάτω από την "μολυβήθρα" το σύστημα με την πλαστική μπίλια που δεν επιτρέπει τέτοιου είδους νοθεία.