Αρχική Κανόνες Διακίνησης ΠροϊόντωνΆρθρο 57: Ενδείξεις προϊόντων αρτοποιίαςΣχόλιο του χρήστη Θεοφάνης Γεωργόπουλος | 24 Σεπτεμβρίου 2012, 07:40
Υπουργείο Ανάπτυξης Νίκης 5-7, 10180, Αθήνα email: public@mnec.gr Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Προτείνω η έκφραση "ανάλυση αλεύρων σίτου ή άλλων δημητριακών" να μην χρησιμοποιηθεί γιατί η λέξη "ανάλυση" θα δημιουργήσει πολλά τεχνικά προβλήματα και δεν μπορεί να εφαρμοστεί στους αρτοποιούς. Να αντικατασταθεί με την έκφραση "το ποσοστό επι τοις εκατό των αλεύρων σίτου ή άλλων δημητριακών". Θεοφάνης Γεωργόπουλος Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας) Τέρμα Ν. Τεμπονέρα, Τ.Κ. 43100, Καρδίτσα Κιν. Τηλ.: 6977750615 Τηλ.: 24410-41082 εσ. 106, Fax:24410-41080 Ε-mail: f.georgopoulos@teilar.gr, Theofanisg@2002@yahoo.gr www.teilar.gr