Αρχική Κανόνες Διακίνησης ΠροϊόντωνΆρθρο 37: Περιγραφή ορισμένων τύπων σφάγιων χοίρουΣχόλιο του χρήστη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Θεσ/νίκης | 28 Σεπτεμβρίου 2012, 11:51
Υπουργείο Ανάπτυξης Νίκης 5-7, 10180, Αθήνα email: public@mnec.gr Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Στο σημείο 1, θα πρέπει να αντικατασταθεί η φράση: «που το δέρμα και το υποδόριο λίπος έχουν αφαιρεθεί πλήρως (όσο βγαίνει με το μαχαίρι)» με τη φράση «που έχει αφαιρεθεί πλήρως το δέρμα και όσο το δυνατόν περισσότερο υποδόριο λίπος (όσο βγαίνει με το μαχαίρι)», έτσι ώστε να είναι σαφέστερο το ότι πρέπει να αφαιρεθεί όλο το δέρμα του σφάγιου.