Αρχική Κανόνες Διακίνησης ΠροϊόντωνΆρθρο 21: Απαιτήσεις σχετικά με την ποσότητα προσυσκευασμένων προϊόντων χωρίς τη σήμανση «e»Σχόλιο του χρήστη ΜΕΤΡΟΛΟΓΟΣ | 28 Σεπτεμβρίου 2012, 13:29
Υπουργείο Ανάπτυξης Νίκης 5-7, 10180, Αθήνα email: public@mnec.gr Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Άρθρο 21 Απαιτήσεις σχετικά με την ποσότητα προσυσκευασμένων προϊόντων χωρίς τη σήμανση «e» ΣΧΟΛΙΟ: Για να μη γίνεται ηθελημένη παρεξήγηση της παραγρ. 3 από επιτήδιους σε ότι αφορά το ``ανεκτό αρνητικό σφάλμα`` η διατύπωση της παραγράφου 3 πρέπει να γίνει: (προσθήκες είναι τα υπογραμμισμένα) 3. Κατα τον έλεγχο βάρους συσκευασμένων προϊόντων των ακόλουθων παραγράφων 4 και 5 , το μέγιστο ανεκτό αρνητικό σφάλμα, στο καθαρό περιεχόμενο προσυσκευασμένων προϊόντων χωρίς “e” καθορίζονται στους παρακάτω πίνακες: Στο ίδιο άρθρο στην παράγραφο 8. ΣΧΟΛΙΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΑΓΟ? ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΗΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ? ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΞΗΣ ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ? ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ Ή ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ? ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑ ? ΟΜΟΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΥΓΡΟΥ (ΑΛΜΗ, ΝΕΡΟ ΚΛΠ) ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ? ΣΕ ΤΙ ΣΚΕΥΟΣ Ή ΗΘΜΟ? ΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΥΔΙΑ ΣΕ ΣΑΚΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ? ΠΡΟΤΑΣΗ: ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ