Αρχική «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)»Κεφάλαιο 04 – ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΔΩΔΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣΣχόλιο του χρήστη ΣΕΒΙΤΕΛ - ΕΣΒΙΤΕ | 24 Απριλίου 2017, 13:33
Υπουργείο Ανάπτυξης Νίκης 5-7, 10180, Αθήνα email: public@mnec.gr Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Όπως από πολλές πλευρές και φορείς έχει επί χρόνια τονισθεί, είναι απαραίτητη η χρήση στους χώρους μαζικής εστίασης, μη επαναχρησιμοποιούμενων, μικρών συσκευασιών ελαιολάδου προκειμένου να διασφαλισθεί τόσο η ποιότητα του εθνικού μας προιόντος όσο και η προστασία των καταναλωτών με παράλληλη προβολή - ενημέρωση - εκπαίδευση της χρήσης του. Για τον λόγο αυτό προτείνουμε την πιο κάτω συμπλήρωση του άρθρου 55 του Κεφαλαίου 4. Κεφάλαιο 4 , Άρθρο 55: Διάθεση ελαιολάδων και σπορελαίων Στο σημείο 3 να προστεθεί μια ακόμη παράγραφος ως κάτωθι: Το ελαιόλαδο που προορίζεται για χρήση από τον τελικό καταναλωτή στους χώρους μαζικής εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, νοσοκομεία, καντίνες και άλλες παρόμοιες εγκαταστάσεις), μπορεί να διακινείται μόνο σε μη επαναγεμιζόμενες συσκευασίες ή σε συσκευασίες μιας χρήσης.