Αρχική «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)»Κεφάλαιο 03 – ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΔΩΔΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ- ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣΣχόλιο του χρήστη Φ. Σαμιώτης | 24 Απριλίου 2017, 14:02
Υπουργείο Ανάπτυξης Νίκης 5-7, 10180, Αθήνα email: public@mnec.gr Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων OpenGov.gr Ανοικτή Διακυβέρνηση |
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Πολιτική Ασφαλείας και Πολιτική Cookies Όροι Χρήσης Πλαίσιο Διαλόγου |
Creative Commons License Με Χρήση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Wordpress. |
Άρθρο 20 παράγραφος 1 - Η παράγραφος πρέπει να αναδιατυπωθεί καθώς είναι δυσδιάκριτη η επισήμανση α) του βόειου κρέατος το οποίο προέρχεται από ζώα που έχουν σφαγεί στην Ελλάδα και πρέπει να φέρουν ετικέτα επισήμανσης – αναγνώρισης (τοποθετείται στο σφαγείο, μία ανά τεταρτημόριο) και β) του εισαγομένου νωπού κρέατος το οποίο έχει ετικέτα κολλημένη σε αυτό. Επιπρόσθετα η υπάρχουσα διατύπωση δημιουργεί την εντύπωση ότι ο κρεοπώλης μπορεί να αφαιρέσει την ετικέτα επισήμανσης που έχει τοποθετηθεί στο νωπό κρέας και την αναρτήσει στο σημείο έκθεσης του, κάτι το οποίο απαγορεύεται.