1. Σε όλα τα στάδια και επί όλων των παραστατικών εμπορίας και διακίνησης αλιευτικών προϊόντων πρέπει να αναγράφονται, εκτός από τα άλλα υποχρεωτικά στοιχεία σύμφωνα με το άρθρο 35 του ισχύοντα Αγορανομικού Κώδικα, και οι κάτωθι ενδείξεις υποχρεωτικά:
i. Η εμπορική ονομασία του είδους
ii. Η επιστημονική ονομασία του είδους
iii. Η μέθοδος παραγωγής
iv. Η ζώνη αλίευσης (FAO)
v. Η κατάσταση του αλιεύματος (νωπό, κατεψυγμένο ή αποψυγμένο)
vi. Ο αριθμός των μέσων συσκευασίας (ιχθυοκιβώτια, χαρτοκιβώτια κτλ) και τα είδη των αλιευμάτων (κατηγορία μεγέθους – φρεσκότητας) που περιέχονται σε αυτά με τις αντίστοιχες τιμές τους.