Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 17 – Υγειονομικοί Έλεγχοι Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών & Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Υγειονομικού ΕνδιαφέροντοςΣχόλιο του χρήστη Αλκιβιαδης Βατοπουλος; | 29 Μαρτίου 2016, 17:01
Σχετικά με το παράρτημα Ι, νομίζω ότι η «Έκθεση Υγειονομικού Έλεγχου» πρέπει να έχει την μορφή checklist δηλαδή να αναφέρει ακριβώς τι πρέπει να ελέγχεται . Τέτοια check list υπάρχουν ήδη και χρησιμοποιούνται από τους Επόπτες ενώ υπάρχει ήδη μεγάλη εμπειρία (σύνταξης και χρήσης) από τους Ολυμπιακούς Αγώνες . Αντίθετα μια « Έκθεση Υγειονομικού Έλεγχου» - ελεύθερο κείμενο δεν βοηθά τον σωστό έλεγχο. Α Βατοπουλος Καθηγητής ΕΣΔΥ