Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 11 – Κατηγορία Ι. Επιχειρήσεις Παρασκευής ή & ΣυσκευασίαςΣχόλιο του χρήστη Σταυρουλα | 31 Μαρτίου 2016, 10:28
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΩΝ -ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗς Δ/ΝΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ...