Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 17 – Υγειονομικοί Έλεγχοι Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών & Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Υγειονομικού ΕνδιαφέροντοςΣχόλιο του χρήστη Στυλιανός Τζιβελέκης Ε.Δ.Υ. | 31 Μαρτίου 2016, 13:31
Σωστη η παρατήρηση ως προς τις λίστες ελέγχου, αλλα δυστυχως, όλα δεν τυποποιούνται και η υπερβολική τυποποίηση ακυρωνει τον Ελεγκτή. Ισως ο συνδυασμός λίστα και ελεύθερου κειμενου να είναι ο ορθολογικότερος τρόπος ελέγχου.