Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 14 – Κατηγορία IV. Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης & ΑναψυχήςΣχόλιο του χρήστη Ντανόπουλος Ευάγγελος, Υγειονολόγος MSc | 7 Απριλίου 2016, 10:00
Άρθρο 14 Παρ. Α, 1, γ Χώρο πλύσεως σκευών/τροφίμων «Για την πλύση τροφίμων και σκευών για το πρόχειρο γεύμα θα υπάρχει ένα διπλό σύστημα νεροχυτών ή ένας νεροχύτης και πλυντήριο.» Στην κατηγορία ‘’πρόχειρο γεύμα’’ περιλαμβάνονται και δραστηριότητες όπως το αναψυκτήριο για το οποίο δεν υπάρχει διαχωρισμός με ή χωρίς παρασκευαστήριο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανός ο αριθμός αυτός για μια επιχείρηση με παρασκευαστήριο. Θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη και για αυτές τις δραστηριότητες.