Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 14 – Κατηγορία IV. Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης & ΑναψυχήςΣχόλιο του χρήστη ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ | 10 Απριλίου 2016, 20:30
Συνηθισμένη ερώτηση των επαγγελματιών του χώρου Πόση ώρα μπορώ να διατηρήσω ένα φαγητό > 60C ??? Είναι ευκαιρία να δοθεί μια απάντηση