Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 19 – Κυρώσεις – ΠρόστιμαΣχόλιο του χρήστη Δημήτρης Κεραμυδάς Υγιεινολόγος MSc | 11 Απριλίου 2016, 07:42
Να ληφθεί υπόψη και το άρθρο 30 του Ν. 3528/ 2007 ΦΕΚ 26 Τ΄Α, όπου ρητά αναφέρει πως ο υπάλληλος εκτελεί τα καθήκοντα του κλάδου ή της ειδικότητας του..