Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 05 – Γενικοί Υγειονομικοί Όροι και Προϋποθέσεις Λειτουργίας Επιχειρήσεων Υγειονομικού ΕνδιαφέροντοςΣχόλιο του χρήστη Καπίρης Μάρκος | 14 Απριλίου 2016, 07:53
Στα αποδυτήρια, γράφει ότι μέχρι 4 άτομα προσωπικού κατά βάρδια απαιτούνται μόνο ερμάρια, ενώ από 7 και πάνω απαιτεί και χώρο αποδυτηρίων. Τα 5 και 6 άτομα προφανώς εκ παραδρομής δεν εμπίπτουν σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Ας διορθωθεί λοιπόν.