Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 19 – Κυρώσεις – ΠρόστιμαΣχόλιο του χρήστη ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Π.Ε. ΑΧΑΙΑΣ | 14 Απριλίου 2016, 12:33
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ) ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ (π.χ. αυτεπάγγελτη σφράγιση επιχείρησης υγ/κού ενδ/ντος)