Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 11 – Κατηγορία Ι. Επιχειρήσεις Παρασκευής ή & ΣυσκευασίαςΣχόλιο του χρήστη Λευτέρης Κιοσές (ΙΕΛΚΑ) | 15 Απριλίου 2016, 11:14
Παρ. Α1δ: Προτείνεται να οριστεί όριο θερμοκρασίας θερμοθαλάμου και όχι προϊόντος διότι πρέπει να την επαληθεύουμε, οπότε ευνοείται η επιμόλυνση του ready to eat τροφίμου (βάσει βιβλιογραφικών αναφορών, η θερμοκρασία του θερμοθαλάμου πρέπει να είναι μεγαλύτερη ή ίση των 65οC για να πετυχαίνουμε θερμοκρασία του διατηρούμενου προϊόντος ανώτερη των 60οC).