Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 14 – Κατηγορία IV. Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης & ΑναψυχήςΣχόλιο του χρήστη Αργυρης | 17 Απριλίου 2016, 02:20
Θα ήταν καλό να λυθεί με πιο σαφή τρόπο για πρώτη φορά η μέθοδος που θα ακολουθήται σε οτι έχει να κάνει με την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους υπαίθριους χώρους αυτών.Βιώνουμε καθημερινά πολλοι απο εμας ουτου του ειδους τον αθεμιτο ανταγωνισμο.Μαγαζια που ασυστολα και χωρις κανεναν σεβασμο απεναντι στου αλλους συναδελφους τους,μετατρεπουν την δυναμικοτητα του υπαιθριου χωρου τους 3 και 4 φορες πανω απο τις νομιμες προδιαγραφες τους.Και σιγουρα ο ελεγχος να γινετε τις ωρες αιχμης και οχι ωρες που δεν προκειτε ποτε να βεβαιωθει ποτε παραβαση απλα και μονο για τα ματια του κοσμου δηλαδη. Για παραδειγμα ενα πραγμα που σιγουρα χρειαζεται ειναι το πως ο δημος και με ποια κριτηριαυπολογιζει τον προς ενοικιαση εκαστοτε χωρο.Αυτο που ξερουμε ειναι οτι σιγουρα υπολογιζεται η προσοψη του καθε μαγαζιου(το μηκος αυτης δλδ) που ειναι και τα φυσικα ορια της επιχειρησης. Οσον αφορα ομως το ποσο εξω μπορει να βγαινει ενα μαγαζι αυτο απο που προκυπτει? Αν εχουμε για παραδειγμα ενα μαγαζι 50μ2 και η προσοψη του ειναι ομορη με μια πλατεια που ειναι αρκετα μεγαλη τοτε ο δημος εχει δικαιωμα να του δωσει οσο θελει? Και αντιθετα αν εχουμε ενα μαγαζι που ειναι 250μ2 στην ιδια πλατεια ο δημος εχει δικαιωμα να του ενοικιαζει λιγοτερο απο αυτο που δικαιουται? Η αποψη μου ειναι οτι θα πρεπει να υπαρξει μεγαλυτερη σαφηνεια για αυτα τα ζητηματα.