Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 03 – Άσκηση Υγειονομικών ΕλέγχωνΣχόλιο του χρήστη Σύνδεσμος Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης (ΣΕΠΟΑ) | 17 Απριλίου 2016, 18:22
1. Συντονιστικό κέντρο συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών για τον υγειονομικό έλεγχο επιχειρήσεων μαζικής εστίασης (ΕΦΕΤ, Υπουργείο Υγείας , Κτηνιατρική Υπηρεσία, Υπουργείο Εμπορίου ( Γενικό Χημείο του Κράτους ). 2. Κοινά αρχεία ελέγχου και απαιτήσεων –προϋποθέσεις 3. Προγραμματισμός ελέγχων/συχνότητα βάση ιστορικότητας –δυναμικότητας- επικινδυνότητας.