Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 19 – Κυρώσεις – ΠρόστιμαΣχόλιο του χρήστη Σύνδεσμος Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης (ΣΕΠΟΑ) | 17 Απριλίου 2016, 18:27
Σχετικά με την επιβολή κυρώσεων, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι σχετικές εγκύκλιοι του ΕΦΕΤ (3701/26.02.2014 - 14995/11.9.2014 – 15264/17.09.2014).