Αρχική Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος).Άρθρο 09 – ΕκπαίδευσηΣχόλιο του χρήστη Ευάγγελος Πασβούρης-Ιωάννης Φωτόπουλος | 18 Απριλίου 2016, 07:03
Ο υγειονομικά υπεύθυνος/η της επιχείρησης, θα πρέπει να οριστεί ότι θα εκπαιδευτεί στο 2ο ή 3ο επίπεδο εκπαίδευσης, όπως ορίζεται στην αριθμ.14708 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης (ΕΦΕΤ).