- Υπουργείο Υγείας - http://www.opengov.gr/yyka -

Άρθρο 26 Αποζημίωση παρόχων υπηρεσιών υγείας από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης», ως εκτελούσα την επεξεργασία του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης «ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ» για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας – Προσθήκη παρ. 8 στο άρθρο 4 του ν. 4675/2020

Στο άρθρο 4 του ν. 4675/2020 (Α’ 54), περί πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς πρόληψης, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης των Κινδύνων για την Υγεία «ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ», προστίθεται παρ. 8, ως εξής:

«8. Για τον σκοπό της βέλτιστης υλοποίησης των προγραμμάτων δημόσιας υγείας του Εθνικού Προγράμματος «ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ» επιτρέπεται στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΗΔΙΚΑ ΑΕ», ως εκτελούσα την επεξεργασία για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας, να αποζημιώνει, για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας, μετά από έλεγχο και εκκαθάριση της προκαλούμενης δαπάνης, φαρμακοποιούς, προμηθευτές υγείας, καθώς και παρόχους υπηρεσιών υγείας που συμμετέχουν σε δράσεις πρόληψης της υγείας των πολιτών του εν λόγω Εθνικού Προγράμματος, εφόσον τούτο προβλέπεται από την απόφαση για τον ορισμό της ως φορέα υλοποίησης και για την εξειδίκευση της κάθε επιμέρους αναλαμβανόμενης δράσης πρόληψης.».

1 Σχόλιο (Ανοιχτό | Κλείσιμο)

1 Σχόλιο Στο "Άρθρο 26 Αποζημίωση παρόχων υπηρεσιών υγείας από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης», ως εκτελούσα την επεξεργασία του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης «ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ» για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας – Προσθήκη παρ. 8 στο άρθρο 4 του ν. 4675/2020"

#1 Σχόλιο Από Χριστόφορος Στις 26 Σεπτεμβρίου 2024 @ 21:08

Να μην πληρώνουμε επιπλέον τα παραπεμπτικά σε ιδιωτικά ιατρεία, να το καταργήσετε αυτόν τον θεσμό.