- Υπουργείο Υγείας - http://www.opengov.gr/yyka -

Άρθρο 21 Αρμοδιότητα ορισμού εισηγητή και εξωτερικού εμπειρογνώμονα κατά τη λειτουργία της Επιτροπής Ελέγχου του Συστήματος Ηλεκτρονικής Προέγκρισης του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας αναφορικά με την – Τροποποίηση παρ. 8 άρθρου 265Α ν. 4512/2018

Στην παρ. 8 του άρθρου 265Α του ν. 4512/2018 (Α’ 5), περί Επιτροπής Ελέγχου του Συστήματος Ηλεκτρονικής Προέγκρισης του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις: α) στο πρώτο εδάφιο μετά τη λέξη «απόφαση» προστίθενται οι λέξεις «του προέδρου», β) στο δεύτερο εδάφιο η φράση «Η Επιτροπή Ελέγχου μπορεί, με ομόφωνη και» αντικαθίσταται από τη φράση «Ο Πρόεδρος δύναται με» και η παρ. 8 διαμορφώνεται ως εξής:

«8. Με απόφαση του Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου Σ.Η.Π. ορίζεται ένα (1) από τα μέλη της, πλην του Προέδρου, ως Εισηγητής για κάθε αίτημα, καθώς και τουλάχιστον ένας (1) εξωτερικός εμπειρογνώμονας. Ο Πρόεδρος δύναται με ειδικώς αιτιολογημένη απόφαση, να μην ορίσει εξωτερικούς εμπειρογνώμονες.».